Livet er hvad man gør det til

HUSK! følge os og kommentere på vores blogge så vi kan få en debat igang om det vi skriver om - alt hvad du har brug for er en Gmail eller Twitter f.eks. Tak :-)
Livet er hvad man gør det til! -
http://www.flickr.com/photos/christian-kjaer/

torsdag den 25. november 2010

I har sikkert set ham før - men hvem er han?!


(2:40 hvis i vil skrald-grine!)

Ja, i kender sikkert drengen - men hvem er han egentligt? Hvar der ikke noget med 50 cent? Og fejler han noget?

Keenan Cahill hedder han - han har utallige klip på YouTube hvor han enten selv synger eller mimer som en teenage pige med sin hårtørre foran spejlet.
Han tager alle de største genkendelige hits - en stor portion selvironi - og til sidst et webcam, og så er det igang med at skyde!

''Et internetfænomen'' sådan bliver han omtalt.....
(Tryk ''Læs mere'' for at læse resten af bloggen)
i medier omkring hele verden, og succes er ikke noget han mangler! Han har en b.la. en Twitter som han jævnligt opdatere, han har også haft nogle dage hvor man kunne spørge ham om alt muligt, så han ved godt han er ved at blive lidt af en kendis.

Hvad fejler han? Mange spørger om det inde på hans klip på YouTube, folk har endda påstået han var retarderet udfra hans gæve stil.
- Men Keenan Cahill er faktisk lidt mere speciel end som så, og her var hvad jeg fandt frem til:

En kommentar på YouTube lyder således: ''If you watched Chelsey Lately, you would know this young man (15 yrs old) had Hurler's Syndrome and survived a bone marrow transplant to cure his disease. Give him credit as a survivor and someone who knows how to have fun and appreciate life.''

Wikipedia siger således om ''Hurlers' syndrome'' : 
Hurler syndrom, også kendt som Mucopolysaccharidosis type I (MPS I), Hurler's sygdom, er en genetisk sygdom , der resulterer i opbygning afmucopolysaccharides på grund af en mangel på alfa-L iduronidase, en enzym ansvarlig for nedbrydningen af mucopolysaccharides i lysosomer.[1]: 544 Uden dette enzym, en ophobning af heparan sulfat og dermatansulfat sker i kroppen. Symptomer vises i barndommen og tidlig død kan forekomme på grund aforgel skade.


Jeg syntes man må tage hatten af for at en dreng, som umiddelbart ikke burde have det store overskud og energi i hverdagen, alligevel har modet til at slå sig løs som et ''YouTube-Fænomen''.
Det er fantastisk efter alt hvad Keenan Cahill har gået igennem at han stadig ser ud til at nyde livet mere end mange andre mennesker måske har svært ved på trods af godt helbred og gode rammer.

Keenan Cahill har også mimet til en af 50 cents sange ''Down on me'' - og dælme om 50 cent ikke trædder ind på hans værelse midt i klippet!! - det chokerede både mig og alle andre da de så det for første gang!
Dette understreger blot den stigende superstjernestatus han er ved at få opbygget!
Her er der et link til klippet med Keenan Cahill og 50 Cent: http://www.youtube.com/watch?v=Dwimc4cvUmQ

Her på Bloggen siger vi ''Thumbs up!'' til Keenan Cahill for hans fede klip og gåpåmod.

- Halfdan Benedicte Valentin Harring.

2 kommentarer:

  1. Julia og jeg overvejer at lave en hyldestvideo til ham. Vi mangler bare et stort hoved, så hvis nogen ligger inde med sådan et, giv venligts lyd.

    - Maria.

    SvarSlet